banner 2015 04 web

24
máj. 17

Megújult az Alakor Biosör!

MEGÚJULT AZ ALAKOR BIOSÖR!
A Körös-Maros Biofarm és a Sörműves Kft. együttműködésének köszönhetően már kapható az új Alakor Vörös Búzasör!

Az új Alakor szűretlen változatban készül a számos nemzetközi díjjal kitűntetett Horizont Sörfőzdében.

Az első magyar biosörünk 4 éves születésnapára impozánsabb köntösbe bújt és vízálló csomagolást kapott. A termék íz- és aromavilága a Perle, Hallertauer és Cascade bio komlóknak, valamit a természetes szűretlen állapotnak köszönhetően még gazdagabb és még frissebb lett.

Keresse országszerte a szokott helyeken!

alakor biosor new bottle

19
máj. 17

AZ ALAKOR ESSZENCIÁJA A CSÚCSON!

Champion minősítést kapott a Sörpárlat a Pálinkafesztiválon

A tölgyfahordóban érlelt Alakor bio sörpárlat a gyulai Brillante – 2017 Bérfőzetők és Magánfőzők Nemzetközi Párlat Versenyén Champion minősítést, azaz Nagy Aranyérmet kapott, a Biofarm pedig a Legeredményesebb Bérfőzető díját illetve a Békés Megyei Önkormányzat különdíját is elnyerte.
Ez a világon egyedülálló kézműves italkülönlegesség Gyulán készül az Alakor - az első hazai készítésű, biosör esszenciájának lepárlással történő kinyerésével. Natúr és érlelt változatban is kapható, jelenleg kétfajta kiszerelésben: 3,5 dl- és 0,5 dl-es palackokban.

Bővebben...

02
máj. 17

A bérfőzetőknél a Rak-Tár-Tár Bt., a magánfőzőknél a Gyenesei Pálinkárium a legeredményesebb

Gyula város különdíját Török Tímea Margit kapta

Kihirdették a Brillante – 2017. Pálinka- és Párlatverseny eredményeit április 29-én, a 2017-es Gyulai Pálinkafesztiválon. A verseny során 715 minta sorsáról döntött a zsűri, a rendezvény második napján pedig több mint 100 díjat osztottak ki az arra érdemeseknek. A díjak átadásában segédkezett Bora Imre főszervező, dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere, dr. Bikfalvi Istvánné dr. Hamza Kinga versenyigazgató, valamint dr. Kovács Tamás, a Békés megyei NAV elnöke.

Bővebben...