banner 2015 04 web

19
máj. 17

AZ ALAKOR ESSZENCIÁJA A CSÚCSON!

Champion minősítést kapott a Sörpárlat a Pálinkafesztiválon

A tölgyfahordóban érlelt Alakor bio sörpárlat a gyulai Brillante – 2017 Bérfőzetők és Magánfőzők Nemzetközi Párlat Versenyén Champion minősítést, azaz Nagy Aranyérmet kapott, a Biofarm pedig a Legeredményesebb Bérfőzető díját illetve a Békés Megyei Önkormányzat különdíját is elnyerte.
Ez a világon egyedülálló kézműves italkülönlegesség Gyulán készül az Alakor - az első hazai készítésű, biosör esszenciájának lepárlással történő kinyerésével. Natúr és érlelt változatban is kapható, jelenleg kétfajta kiszerelésben: 3,5 dl- és 0,5 dl-es palackokban.


Az április 28 - 30. között megrendezett 18. Gyulai Pálinkafesztivál Pálinka- és Párlatversenyén az italok tisztaságát, aromáját-karakterét, az ízérzetet és az utóérzetet, a harmóniát értékelte a szakmai zsűri. Az eredmény tehát alátámasztja, hogy az Alakor Bio Sörpárlat, a hazai párlatkínálat egyik legkülönlegesebb, minden tekintetben egyedülálló terméke.

A Bio Sörpárlat natúr változatban és a megújult Alakor Biosör

hir 0519 kep 01

Alakor Sörpárlat: Champion minősítés, Nagy Aranyérem

hir 0519 kep 02

Várfi András a Békés Megyei Önkormányzat Alelnöke (balra) és Ancsin Péter a Biofarm ügyvezetője, a „Legeredményesebb Bérfőzető 2017” díj átadásakor a 18. Gyulai Pálinkafesztiválon

hir 0519 kep 03